Shandong, China
Business Type:
Manufacturer/Factory, Trading Company, Group Corporation
Business Range:
Apparel & Accessories, Arts & Crafts, Bags, Cases & Boxes, Electrical & Electronics, ...
Main Markets:
North America, South America, Eastern Europe, Southeast Asia, Africa, Oceania, Mid East, ...
Terms of Payment:
LC, T/T, PayPal, Western Union
OEM/ODM Availability:
Yes
OEM/ODM Service
Sample Available

Plants Holder, Wood Flowerpot, Wooden Package manufacturer / supplier in China, offering Square White Handled Delicate Plants Holder, Various Shapes Available Hand Painting Art Boxes 3D Oil Painting Cloth, Creative Heart Shaped DIY Gifts Wall Decoration Oil Painting 3D Art Canvas and so on.

Gold Member Since 2011
Audited Supplier

Square White Handled Delicate Plants Holder

Get Latest Price
Min. Order / Reference FOB Price
300 Pieces US $3-8/ Piece
Port: Qingdao, China
Production Capacity: 50000PCS/Month
Payment Terms: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, Money Gram
Type: Box
Material: Solid Wood
Usage: Home Decoration, Gift, Daily Use, Commerce Gifts & Decoration, Personal Decoration, Collection, Religion Gifts
Processing: Painted
Style: Fashion
Shape: Human

You Might Also Like

Loading...

Basic Info

Color
White
Trademark
finelife
Transport Package
Export Carton
Specification
SGS
Origin
Qingdao, China
HS Code
4420909090
Square white handled delicate plants holder

Product serise:

Furniture: Vintage cabinet, rustic chair, living room cupboard, French style fireplace, wall hook, frame mirror,
Room screen, shelf, storage furniture, table, wine holder and more.

Home decor: Photo frame, plate, lantern, glass jar, candle holder, chest, trunk, storage box, tray, wall clock,
Wall art, wall decoration picture, mirror, picture frame, blackboard and more.

Garden decor: Planter and pot, greenhouse, garden basket, garden tote, flower pot, bird house, birdcage and more

Competitive advantages:



1). Direct factory, best favorable price offer

2). Experienced, high quality control

3). Prompt delivery

4). Sincere service

5). Responsible

Hi- Quality Aspect:
1. A professional manager team with more than 10 years factory managing experience.
2. Each production line has 5 Q. C to control the quality.
3. A professional exoprt team provide the fast and good servise.
4. Our production plan departement ensure every order to delivery on time

Hi- Quality Aspect:
1. A professional manager team with more than 10 years factory managing experience.
2. Each production line has 5 Q. C to control the quality.
3. A professional exoprt team provide the fast and good servise.
4. Our production plan departement ensure every order to delivery on time


Price above is just for general reference, the final price will be according to each customer's unique demand.
question:1 .Can you do design for us?
answer: We have a professional designer team to help our customer do design work.
question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?
answer: We have agent service for our customer, if you need any help, pleasure feel free to contact us.
question:3.What the regular MOQ for your product?
answer: Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more than 1000pcs.
question:4.What\'s your payment term?
answer: We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us.
question:5.How does your quality control?
answer: We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we can do inspection service for you.
question:6. If we don't have any shipping forwarder in China, could you do this for us?
answer: We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best shipping price, and have excellent service.
question:7. How can we get the market information about the popular product?
answer: You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week.
question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?
answer: We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the mold cost to you.
question:9. I can's speak Chinese or English, can you find one translator for me?
answer: You can tell us which language you speak, we will find the translator for you, and will be together work.
Square White Handled Delicate Plants HolderSquare White Handled Delicate Plants HolderSquare White Handled Delicate Plants HolderSquare White Handled Delicate Plants HolderSquare White Handled Delicate Plants HolderSquare White Handled Delicate Plants Holder

Send your message to this supplier

*From:
*To:
avatar Ms. Vera
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now