Gold Member Since 2011
Audited Supplier
FLF Group Limited

Wood Box, Wood Cupboard, Wooden Closet manufacturer / supplier in China, offering Living Room Customized Eco-Friendly Fashion Pine Wood Storage Box, Printed Logo Hard Carton Black Hair Packaging Box, High Quality Pink Shoes Bag (FBXH2021) and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Wooden Boxes & Crafts wine boxes/holder Living Room Customized Eco-Friendly Fashion Pine Wood Storage Box

Living Room Customized Eco-Friendly Fashion Pine Wood Storage Box

FOB Price: US $4-7 / Piece
Min. Order: 300 Pieces
Min. Order FOB Price
300 Pieces US $4-7/ Piece
Get Latest Price
Production Capacity: 50000PCS/Month
Transport Package: Export Carton
Payment Terms: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, Money Gram

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Model NO.: FLF-1703060-8
  • Material: Solid Wood
  • Processing: Polishing
  • Shape: Human
  • Trademark: finelife
  • Origin: Qingdao, China
  • Type: Box
  • Usage: Home Decoration, Gift, Daily Use, Commerce Gifts & Decoration, Personal Decoration, Collection, Religion Gifts
  • Style: Fashion
  • Color: White
  • Specification: SGS
  • HS Code: 4420909090
Product Description
Living Room Fashion Pine Wooden Cabinet

Product serise:

Furniture: Vintage cabinet, rustic chair, living room cupboard, French style fireplace, wall hook, frame mirror,
Room screen, shelf, storage furniture, table, wine holder and more.

Home decor: Photo frame, plate, lantern, glass jar, candle holder, chest, trunk, storage box, tray, wall clock,
Wall art, wall decoration picture, mirror, picture frame, blackboard and more.

Garden decor: Planter and pot, greenhouse, garden basket, garden tote, flower pot, bird house, birdcage and more

Competitive advantages:



1). Direct factory, best favorable price offer

2). Experienced, high quality control

3). Prompt delivery

4). Sincere service

5). Responsible

Hi- Quality Aspect:
1. A professional manager team with more than 10 years factory managing experience.
2. Each production line has 5 Q. C to control the quality.
3. A professional exoprt team provide the fast and good servise.
4. Our production plan departement ensure every order to delivery on time

Hi- Quality Aspect:
1. A professional manager team with more than 10 years factory managing experience.
2. Each production line has 5 Q. C to control the quality.
3. A professional exoprt team provide the fast and good servise.
4. Our production plan departement ensure every order to delivery on time
question:1 .Can you do design for us?
answer: We have a professional designer team to help our customer do design work.
question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?
answer: We have agent service for our customer, if you need any help, pleasure feel free to contact us.
question:3.What the regular MOQ for your product?
answer: Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more than 1000pcs.
question:4.What\'s your payment term?
answer: We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us.
question:5.How does your quality control?
answer: We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we can do inspection service for you.
question:6. If we don't have any shipping forwarder in China, could you do this for us?
answer: We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best shipping price, and have excellent service.
question:7. How can we get the market information about the popular product?
answer: You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week.
question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?
answer: We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the mold cost to you.
question:9. I can's speak Chinese or English, can you find one translator for me?
answer: You can tell us which language you speak, we will find the translator for you, and will be together work.
Living Room Customized Eco-Friendly Fashion Pine Wood Storage BoxLiving Room Customized Eco-Friendly Fashion Pine Wood Storage BoxLiving Room Customized Eco-Friendly Fashion Pine Wood Storage BoxLiving Room Customized Eco-Friendly Fashion Pine Wood Storage BoxLiving Room Customized Eco-Friendly Fashion Pine Wood Storage BoxLiving Room Customized Eco-Friendly Fashion Pine Wood Storage Box
Send your message to this supplier
Avatar
Ms. Vera
Sales Manager
*From:
To: Ms. Vera
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now

Find Similar Products By Category