Gold Member Since 2011
Audited Supplier
FLF Group Limited

Wooden Box, Vintage Box, Chic Cupboard Box manufacturer / supplier in China, offering Customized Vintage Natural Wood Cupboard-Shaped Box for Decoration, High Quality Food Safe Handmade Vintage Bread Basket with Natural Color, Colorful Christmas Single Bottle Wine Paper Bag and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Wooden Boxes & Crafts accessories/jewelry holder Customized Vintage Natural Wood Cupboard-Shaped Box for Decoration

Customized Vintage Natural Wood Cupboard-Shaped Box for Decoration

FOB Price: US $2-6 / Piece
Min. Order: 500 Pieces
Min. Order FOB Price
500 Pieces US $2-6/ Piece
Get Latest Price
Production Capacity: 50000PCS/Month
Transport Package: Export Carton
Payment Terms: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, Money Gram

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Model NO.: FLF-1704210
  • Fire Retardant Standard: EN 1021, ISO 8191
  • Shape: Irregular
  • Style: Retro
  • Design: Customize
  • MOQ: Small MOQ
  • Trademark: finelife
  • Origin: Qingdao, China
  • Wood Type: Pine
  • Usage: Toy, Electronics, Health Care Products, Cosmetics, Jewelry
  • Type: Box
  • Surface Handling: Customized
  • Logo: Customize
  • Delivery: Quick Delivery
  • Specification: SGS
  • HS Code: 4420909090
Product Description
Competitive advantages:

1). Direct factory, best favorable price offer

2). Experienced, high quality control

3). Prompt delivery

4). Sincere service

5). Responsible


Multi drawers country vtg fsc wooden cupboards

1. Space saver product
2. It can be used as a storage unit in a purposefully distressed shabby chic effect.
3. Superb for storing away keys and memos, socks, spices and so much more!
4. Other shabby chic retro cabinets available, along with many other shabby chic items

Hi- Quality Aspect:
1. A professional manager team with more than 10 years factory managing experience.
2. Each production line has 5 Q. C to control the quality.
3. A professional exoprt team provide the fast and good servise.
4. Our production plan departement ensure every order to delivery on time
question:1 .Can you do design for us?
answer: We have a professional designer team to help our customer do design work.
question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?
answer: We have agent service for our customer, if you need any help, pleasure feel free to contact us.
question:3.What the regular MOQ for your product?
answer: Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more than 1000pcs.
question:4.What\'s your payment term?
answer: We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us.
question:5.How does your quality control?
answer: We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we can do inspection service for you.
question:6. If we don't have any shipping forwarder in China, could you do this for us?
answer: We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best shipping price, and have excellent service.
question:7. How can we get the market information about the popular product?
answer: You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week.
question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?
answer: We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the mold cost to you.
question:9. I can's speak Chinese or English, can you find one translator for me?
answer: You can tell us which language you speak, we will find the translator for you, and will be together work.
Price above is just for your general reference, final price will be according to each customer's unique demand.
Send your message to this supplier
Avatar
Ms. Vera
Sales Manager
*From:
To: Ms. Vera
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now

Find Similar Products By Category